Budapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele útBudapest, XI. kerület Etele út
Budapest, XI. kerület Etele út
649,9 E Ft/hó
8,4 E Ft/hó/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Budapest, XI. kerület Etele út
Budapest, XI. kerület Etele út
649,9 E Ft/hó
8,4 E Ft/hó/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 454 6741
ReferensSzabó Ágnes
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, XI. kerület Etele út

77 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Új építésű

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Költözzön az XI. kerület legújabb részére, a kiváló közlekedésű Budaparton található, 2020-ban átadott lakóparkba! Ebben a népszerű lakóparkban azonnal költözhető, csendes és napfényes 75nm + 10nm és 4nm-es teraszokkal rendelkező, 3 szobás otthont kínálunk kiadásra.

Kényelmes és Modern Otthon:

Az ingatlan igényesen kivitelezett és berendezett, klímával, elektromos redőnyökkel és okosotthon funkciókkal felszerelt. Az egyedi konyhabútor teljes beépített gépekkel (hűtőszekrény, főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, páraelszívó) rendelkezik, hogy minden kényelmet megadjon a leendő bérlőnek.

Tágas és Világos Terek:

A lakás elosztása optimalizált és tágas. Az előszobából egy tágas folyosó vezet a modern, elegáns otthonba. Az exkluzív étkezős konyha és nappali minden igényt kielégít, míg a hálószobák franciaággyal és gardróbszekrénnyel felszereltek. A kisebbik szoba igények szerint bútorozható.

Környék és Infrastruktúra:

A lakóépület a Budapart főutcáján található, így a tömegközlekedés kiváló. Spar élelmiszerbolt, pékség, zöldséges, étterem és még sok más mind pillanatok alatt elérhető. A természet és a Kopaszi gát közelsége pedig kiváló lehetőséget biztosít a sportolásra és kikapcsolódásra.

Kényelmi Faktorok:

A lakópark egy tiszta, csendes és gondozott környezettel rendelkezik. A közösköltség tartalmazza a lakópark karbantartását és takarítását. A fűtés távfűtés egyedi méréssel történik, a víz- és villanyfogyasztás pedig szintén egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.

Készen áll az új lakók fogadására:

A lakás berendezése jól átgondolt, minden a leendő bérlő kényelmét szolgálja. A lakás tartozéka az egyedi konyhabútor beépített gépekkel, valamint a szobai gardróbszekrény és a további bútorok és berendezési tárgyak, amint azt a képek is mutatják.

Ne habozzon, hogy megtekintse ezt a lenyűgöző otthont! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület szint: 6. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024