Budapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobásBudapesti albérlet, Országút, 3 szobás
Budapesti albérlet, Országút, 3 szobás
490 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Budapesti albérlet, Országút, 3 szobás
Budapesti albérlet, Országút, 3 szobás
490 E Ft/hó
6,8 E Ft/hó/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+36 30 217 3004
ReferensKiss Andrea
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti albérlet, Országút, 3 szobás

72 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést



Fedezze fel ezt a kivételes, 2010-ben átadott, 72 nm-es lakást, mely a társasház első emeletén helyezkedik el.
A lakás tágas, 12 nm erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a környező zöld területekre. Az amerikai konyhás nappali ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, míg a két hálószoba biztosítja a magánélet intim terét.

Az ingatlan Buda szívében, mindössze 400 méterre a Szél Kálmán tértől található, Budapest legzöldebb övezetében. A társasház nyéltelken elhelyezkedve garantálja a csendes, zavartalan környezetet, távol az utcai zajoktól. A lakók számára saját közösségi udvar és játszótér is rendelkezésre áll, ami tökéletes helyszínt biztosít a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Az ingatlanhoz tartozik egy fűtött teremgarázsban található parkolóhely is. A hideg hónapokban a fűthető kihajtó út biztosítja a biztonságos és kényelmes közlekedést.
A lakók kényelmét egy megbízható Schindler lift szolgálja, míg a társasház tisztaságáról és a közösségi kert karbantartásáról egy saját kertész- és karbantartó csapat gondoskodik.

A környék ellátottsága kiváló; a Fény utcai piac, valamint a Mammut és Rózsakert bevásárlóközpontok gyalogosan elérhető távolságban vannak. Bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium szintén könnyedén megközelíthetőek.

Élje át a városi élet nyugalmát zöld környezetben! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerje meg közelebbről ezt az exkluzív otthont!

  • összkomfortos
  • házközponti egyedi méréssel
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024