Budapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpartBudapest, I. kerület Bem rakpart
Budapest, I. kerület Bem rakpart
944,2 E Ft/hó
9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Budapest, I. kerület Bem rakpart
Budapest, I. kerület Bem rakpart
944,2 E Ft/hó
9 E Ft/hó/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 454 6741
ReferensSzabó Ágnes
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, I. kerület Bem rakpart

105 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést


Bámulatos kilátás, exkluzív otthon! A Duna partján, a Parlamenttel szemben, a Bem rakparton található 105 négyzetméteres luxuslakás most kiadó!

Kifinomult Elegancia és Praktikus Terek:

Ez a 2024-ben felújított és teljesen berendezett lakás a belsőépítészeti megoldások tökéletes harmóniáját és letisztultságát ötvözi. Átjárható terek, magas belmagasság és a napfény árnyalatai teremtenek elegáns környezetet.

Álomhely a Budai Parton:

Az otthona belső terei tágasak és praktikusak. A halból nyíló élettérből könnyedén eljuthat a nappaliba, ahol két hálószoba és a fürdőszoba várja Önt. A különálló mosdó és a hangulatos erkélyről nyíló konyha teszi teljessé az otthont, amelyet egy gardróbszoba tesz kényelmessé.

Csodálatos Kilátás minden Szobából:

A nappaliból és a hálószobákból gyönyörű kilátás nyílik a környék ikonikus helyszíneire, beleértve a Gellért-hegyet, a Margit hidat, valamint a Parlament épületét.

Kényelmi Szolgáltatások:

A tulajdonos a lakás folyamatos karbantartásáról gondoskodik, heti egy takarítást biztosít ami a bérlőt terheli.

Kiváló Elhelyezkedés:

A lakás közelsége a Batthyány tér közlekedési csomópontjához, valamint a Margit-szigethez és a városközponthoz előnyt jelent. Üzletek, piac, éttermek és tömegközlekedési lehetőségek gyalogosan elérhetőek.

Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről! Foglalja le most ezt a luxusotthont, és élvezze a Budapest egyik legszebb panorámáját minden nap!

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024