Budapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadvaBudapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
780 E Ft/hó
4,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
Budapest, II. kerület cím nincs megadva
780 E Ft/hó
4,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
Referensdr. Hannig Éva
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

160 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a II. kerület egyik legszebb hegyvidéki részén, Rózsadombon található, jól és kényelmesen megközelíthető, de mégis egy csendes mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, mind a 11, 111-es, mind az éjszakai 931-es busz megállói a közelben találhatók, így akár a Batthyány vagy a Széll Kálmán teret gyorsan elérhetjük, illetve éjszaka is közvetlenül hazaérhetünk a Belvárosból. Jellegzetessége a környéknek a tiszta levegő, a sok zöld és ezekkel együtt a jó infrastruktúra. Több bevásárlóközpont (Rózsakert, Budagyöngye, Mammut), iskolák, óvodák, kisebb boltok, szolgáltatók biztosítják az itt lakók kényelmét.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, jelenleg manzárdtetős családi ház 1936-ban épült, majd 2000-ben a tető lecserélésével kialakításra került a tetőtéri szoba is. A ház jelenlegi három lakása a lépcsőházból nyílik, melyben lift természetesen nem üzemel. A ház körüli kert gondozott, használata egyeztetett feltételek mellett lehetséges. A ház előkertjében parkolási lehetőséget alakítottak ki.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan az épület felső, második emeletén, valamint a tetőtérben található és a lépcsőházból közelíthető meg. A lakásban nemrég történt felújítás, melynek során megújult a fűtésrendszer, új konyha (indukciós tűzhellyel) és szaniterek kerültek beépítésre, hűtő/fűtő klíma került beüzemelésre.
A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába érünk, ahonnan a szint majdnem minden helyisége elérhető. Rögtön a bejárattól rögtön jobbra egy kis fürdő WC-vel, zuhannyal, majd egy szoba, mellette a konyha. A bejárattól balra léphetünk a nappaliba vagy mehetünk fel az emeletre, míg az előszoba végéből a lakás nagy fürdőszobája és egy kamra nyílik. A nappali két oldalán helyezkedik el a két nagy háló, az egyikből a fürdőbe és átmehetünk. Ebben a nagy fürdőben két mosdó, WC, bidé, kád található. A szép kilátást biztosító, nagyméretű teraszra a nappaliból mehetünk ki. Kiváló kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosít, de akár grillpartinak is helyet adhat. A fenti szinten egy szoba készült, amely hangulatos, jól használható,
A lakás fekvésének köszönhetően egész nap világos, napfényes. Jól berendezhető, hangulatos terekkel várja új lakóját.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete a fenti szoba bruttó területével 160nm, amit növel a 16,5nm nagyságú terasz. A nappali 20,93nm, a szobák 19,72nm, 19,6nm, 14,87nm, valamint bruttó 45nm nagyságúak.
Belmagasság lent: 2,6m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A fűtést kondenzációs cirkókazán biztosítja padlófűtéssel és a meleg vízzel egyetemben, illetve az villanybojlerrel is megoldható. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A nyílászárókon redőny található.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 100EUR. A fűtés és a többi közmű költsége egyéni igény szerint alakul.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik a pincében egy saját, kb. 2nm nagyságú tároló.
PARKOLÁS:
Parkolni az utcán lehet, valamint két autó számára biztosított a beállás kerten belül.
BÉRLET FELTÉTELE:
A lakás birtokba vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás elsődlegesen hosszú távra, de minimum egy évre kiadó.
A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető.
Bérleti díj: 2000EUR/hó + rezsi + két havi kaució
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024